UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


09.03.2016

Софтуерните продукти на UCS в оздравителния комплекс «7иЯ» в Курган !

Фирма UCS реализира проекта си за комплексна автоматизация на новия хотелско-оздравителен комплекс «7иЯ», който неотдавна бе открит в гр. Курган.

Уникалната особеност на комплекса «7иЯ» е откритият термален басейн с минерална вода и хидромасажи. Комплексът разполага и със СПА-център с две руски бани, хамам и кабинет за масажи, съвременен хотел с 25 стаи, ресторант, конферентна зала, билярд, нощен клуб.


Софтуерните продукти на UCS в оздравителния комплекс «7иЯ» в Курган

За ефективното управление на целия комплекс бяха внедрени съвременните софтуерни решения на UCS: системата Shelter v.2 в хотела, R-Keeper v.7 в ресторанта и кафенето, Абонемент в СПА-центъра.


Софтуерните продукти на UCS в оздравителния комплекс «7иЯ» в Курган

Внедрените системи за автоматизация значително облекчиха работата на персонала, като я направиха по-качествена и ефективна,а от друга страна се намали до минимум вероятността от грешки при воденето на отчети и документооборота. С тяхна помощ много лесно се разработва и внедрява стратегия за взаимодействие с гостите, получават се необходимите аналитични данни, подобрява се качеството на предоставяните услуги.

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15