UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


26.02.2016

Ново приложение «Оператор производство» в StoreHouse !

Фирма UCS стартира най-новото приложение към системата за складов отчет StoreHouse v.4 - приложението «Оператор производство», за автоматизиране на работното място на служителя, извършващ приемането и отпускането на стоки от склада на заведението, в цеха или кухнята, а също и маркирането на готовите ястия и полуфабрикати.

Приложението «Оператор производство» е лесно за работа и не изисква от оператора специални умения за складовата система. С негова помощ можете бързо и удобно да формирате приходни и разходни документи, сравнителни ведомости и други документи, да разпечатвате етикети на стоките, да оформяте изписването на брак или храненето на персонала, да извършвате инвентаризация. Данните за стоките се попълват автоматично чрез търсене по част от «името» на стоката в базата данни на StoreHouse, или с използване на скенер на бар-код. Теглото на продуктите може да се попълва автоматично с включени към компютъра везни. Маркировката на заготовките за преместване между цеховете, ястията за вкъщи и полуфабрикатите, които се предават за реализация, се извършва моментално, с натискане на един бутон. Срокът на годност на маркираната продукция се попълва в етикета автоматично.

Като оборудване на работното място на Оператор на производство може да се използва сензорен терминал или таблет, с включване на допълнителни устройства, като скенер на бар-код, цифрови везни и принтер за етикети.

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15