UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


11.03.2016

R-Keeper в най-големия СПА център в Европа!

Представителството на фирма UCS в Румъния реализира автоматизирането на термалния комплекс Therme Bucuresti, най-големия Wellness-център в Европа и втория по големина в света !


R-Keeper в 
Wellness-център Therme Bucuresti

Новият термален комплекс е на площ от 25 000 кв.м. и бе открит през януари 2016 г., недалеч от Букурещ. Комплексът включва 8 басейна с термална вода, 16 водни пързалки, многочислени сауни, джакузита, голям открит басейн с бар, ресторанти с 500 места и най-голямата ботаническа градина в Румъния, включваща 500 палми и 800 хиляди екзотични растения.


R-Keeper в 
Wellness-център Therme Bucuresti

Към момента в ресторантския комплекс Therme Bucuresti са инсталирани 15 касови терминала, работещи под управлението на най-съвременната система за автоматизиране - R-Keeperv.7. Заплащането на услугите се извършва безкасово – за извършване на покупки клиентите използват специални гривни, интегрирани със системата R-Keeper. Складовият отчет се извършва с помощта на програмата StoreHouse v.4.


R-Keeper в 
Wellness-център Therme Bucuresti

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15