UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


29.03.2016

Фитнес-клубовете от веригата Х-line избират «Абонамент» !

Още един клуб от веригата Х-line внедри системата за управление Абонемент. Спортният център в гр. Железнодорожни стана поредния клуб от веригата, избрал софтуерния продукт на фирма UCS. Други клубове в Москва вече използват в работата си „Абонемент”.

Клубът разполага с просторна тренировъчна зала, включваща над 100 тренажори на площ от 650 кв.м., а също зала за аеробика. Другите услуги, предлагани на клиентите, са солариум, козметичен салон и кабинет за масажи, магазин за храни, добавки и екипировка.

Внедряването на системата за управление Абонемент позволява ефективно да се организира работата в клуба. Софтуерният продукт съществено опростява задачите на рецепцията: автоматизира регистрацията на посещенията на клиентите, записването на часове за тренировки и продажбата на допълнителни услуги. За бързото търсене на клиенти в базата с данни работното място на администратора е оборудвано с четец на безконтактни карти.

Модулът „Монитор на контрольора” осигурява посещение в клуба в съответствие с условията на клиентския договор, а също изключва възможността за използване на клубни карти от други лица. Този модул позволява на база снимката, съхраняваща се в базата с данни на системата «Абонемент», да се извършва идентификация на преминаващия през турникета клиент, и извежда на монитора на контрольора допълнителна информация за посетителя, например, сведения за типа клубна карта или причина за отказ на входа/изхода.


Абонамент във фитнес-клубове от веригата Х-line

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15