UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


07.04.2016

R-Keeper превзе ресторантьорския пазар и в Лаос !

Фирма UCS в Лаос успешно внедрява съвременната софтуерна система в заведенията от ресторантьорския бизнес в страната.

Няколко ресторанта във Виентян, столицата на Лаос, с различни концепции и кухни, приключиха с инсталацията на системата за управление R-Keeper v.7, осигуряваща високо качество на обслужване на клиентите.


R Кeeper вече и в Лаос

Сред тях са ресторантите от международната верига Joma Bakery Café – едно от най-известните заведения на столицата Виентян. Системата R-Keeper v.7 се използва вече и в италианския ресторант Acqua, предлагащ на своите посетители ястия от традиционната италианска кухня, в Le Trio Coffee – неголямо бутиково кафене, разполагащо със собствена пекарна, в новия ресторант LUX, предлагащ ястия от европейската кухня и др.


R Кeeper вече и в Лаос

Универсалност – това е едно от основните предимства на системата R-Keeper. Програмата има модулна конструкция, което дава възможност към автоматизацията на всяко заведение да се подходи индивидуално. Всички тези заведения, независимо от различните бизнес процеси, протичащи в тях, разполагат с ефективен инструмент за управление и контрол в лицето на софтуерния продукт R-Keeper. Като резултат се отбелязва повишаване скоростта и качеството на обслужване и увеличаване на продажбите.


R Кeeper вече и в Лаос

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15