UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


10.04.2016

Софтуерните системи R-Keeper, Shelter и Абонемент ще бъдат представени на изложението «Horex Siberia 2016» в Новосибирск !

От 13 до 15 април т.г. в гр. Новосибирск ще се проведе най-голямото за Сибир специализирано изложение на оборудване и технологии на ресторантьорския и хотелиерски бизнес Horex Siberia 2016.


Horex Siberia 2016

Фирма UCS ще представи на своя щанд съвременните инструменти за комплексна автоматизация на ресторанти, барове, кафенета и заведения за бързо хранене /R-Keeper/. Ще бъдат представени и решения за хотели, мотели, пансионати, почивни бази и други обекти за настаняване /Shelter/, както и софтуер за автоматизиране на фитнес и SPA центрове /Абонемент/.

На щанда посетителите на изложението ще могат да намерят отговори на следните въпроси:

  • За сметка на какво може да се увеличи ефективността на работата на ресторанта
  • Как да се стимулира работата на персонала
  • С помощта на кои инструменти можете да систематизирате и лесно да контролирате всички работни процеси
  • Как до повишите покупателната активност за сметка на използването на съвременни технологии
  • Какво е необходимо, за да създадете работеща система за лоялност, която ще увеличи Вашите доходи
  • Какви възможности има за получаване на оперативна и достоверна информация за всички аспекти на работата на верига заведения и отделните й подразделения.

Гостите на изложението ще могат да се запознаят с новостите на софтуерния продукт R-Keeper, а именно - ще могат да видят обновения касов интерфейс и работата на най-новите модули на системата, да оценят ефективността на визуалните инструменти за продажби.

На хотелиерите ще се предостави възможността да се запознаят с функциите на софтуерния продукт Shelter – специализирано решение за автоматизиране работата в хотели, мотели, хостели, санаториуми и др. обекти за настаняване.

На щанда на фирма UCS ще бъде представено и оборудване за работните терминали – както класическите моноблокове, така и съвременни решения на базата на таблети и смартфони под управлението на iOS и Android.

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15