UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


13.04.2016

Софтуерните продукти на UCS на изложението METRO EXPO 2016 !

От 5 до 7 април в Москва се проведе ежегодното изложение METRO EXPO, в което взеха участие над 250 фирми от Русия и от целия свят. Изложението бе посетено от над 15 000 гости.

Фирма UCS представи различни технологии за комплексното автоматизиране на заведения от сектор HoReCa. Посетителите имаха възможност да се запознаят с редица софтуерни решения в системата R-Keeper: динамични меню-бордове, мобилен терминал на сервитьора и касов терминал на таблет, електронно меню RK-Order, технологията «Електронна опашка», терминал на самообслужване и др.


UCS на изложението METRO EXPO 2016

METRO EXPO отрази интересите на всички групи посетители, всеки предприемач намери необходимата му експертиза и готови решения. През 3-те дена на изложението бяха проведени над 750 обучения, семинари и кулинарни мастер-класове от известни шеф-готвачи.

От страна на UCS бе проведен семинарът «Електронно меню за ресторант», на който бяха разгледани предимствата при използване на съвременния формат за представяне на менюто на ресторанта – интерактивното меню на таблет, с помощта на който клиентът сам може да оформи поръчката си, да изпрати съобщения на сервитьора и да оцени качеството на обслужване.


UCS на изложението METRO EXPO 2016

Изложението METRO EXPO се явява уникална комуникационна платформа, създадена с цел поддържане и развитие на малкия и средния бизнес !


UCS на изложението METRO EXPO 2016

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15