UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


19.04.2016

Софтуерните решения на UCS в кинотеатър от веригата «Синема Парк» в Москва !

Фирма UCS автоматизира билетните каси и касите на бара в новия кинотеатър от веригата «Синема Парк», който бе отворен на 15 април т.г. в един от най-големите развлекателни комплекси в Москва – ТРЦ «Ривера».


Софтуерните решения на UCS в кинотеатър от веригата «Синема Парк» в Москва

Новият мултиплекс е 34-ия кинотеатър от веригата «Синема Парк» и съчетава най-новите световни тенденции, включително технологията RealD 3D, уникалната лазерна кинопрожекционна система 4K с максимално ярко изображение и най-новата аудиотехнология Dolby Atmos.

Кинотеатърът заема площ от над 4000 кв.м. и разполага с 9 кинозали, като например специална детска зала KIDS, комфортна зала RELAX, оборудвана с отделни сепарета с бар и др.

За да се осигури високо ниво на обслужване на клиентите, кинотеатърът разполата с 6 билетни каси, работещи със софтуерния продукт UCS-Премьера, и с 6 каси на кино-бара, работещи със системата за управление R-Keeper.

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15