UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


22.04.2016

Фирма UCS на изложението Horex Siberia !

От 13 до 15 април т.г. в Новосибирск се проведе изложението Horex Siberia, традиционно едно от най-големите събития в бранша HoReCa.

Фирма UCS представи на своя щанд широк спектър от съвременни решения за автоматизиране дейността на ресторанти, кафета, барове, хотели и спортни обекти.


Фирма UCS на изложението Horex Siberia

Сред представителите на неголеми заведения особен интерес предизвика решението R-Keeper с касова част, реализирано на таблет под Windows. Това решение, отговарящо на всички съвременни стандарти, позволява автоматизиране на заведенията с минимални разходи и в кратки срокове.

Представителите на ресторанти на пълно обслужване се запознаха с новите актуални възможности на R-Keeper v.7, като например мобилен сервитьор на устройства под управление на Android и др.


Фирма UCS на изложението Horex Siberia

По време на изложението на щанда на пивоварната ПИВОFACTORY работи касата R-Keeper v.7 с интерактивен клиентски дисплей, на който посетителите можеха да видят специалните предложения и новини.


Фирма UCS на изложението Horex Siberia

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15