UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


28.04.2016

Системата R-Keeper в легендарния московски ресторант «Арагви» !

Системата за управление R-Keeper е инсталирана в легендарния московски русторант «Арагви», тържествено открит през април т.г. след продължителна реконструкция.


R-Keeper в ресторант «Арагви»

R-Keeper в ресторант «Арагви»

„Арагви” е култово заведение, станало символ на цяла епоха и съхранило уникалната руска национална кухня. Обновеният ресторант е на площ от 1800 кв. м, разположен е на два етажа и разполага с 12 тематични зали. За тяхното обслужване, освен мениджърския и касов терминали R-Keeper, са инсталирани и 6 терминала на сервитьора. По този начин се оптимизира работата на персонала и се съкращава времето за обслужване на клиентите.


R-Keeper в ресторант «Арагви»

За формиране на база с постоянни клиенти в ресторанта е внедрена персонална дисконтна система /ПДС/. С нейна помощ ресторантът разчита не само да мотивира клиентите си да посещават заведението по-често, но и да получава данни по история на поръчките, честотата на посещение и предпочитанията на клиентите.

За складовия отчет в ресторанта се използва софтуерния продукт StoreHouse. Чрез него се осъществява строг контрол на всички процеси в ресторанта: управление на запасите, контрол на закупените стоки и работа с рецептурните ястия. Всичко това води до безпроблемна работа на кухнята, изключване на злоупотреби от страна на персонала и постигане на целите по фудкост и оборот.


R-Keeper в ресторант «Арагви»

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15