UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


13.05.2016

R-Keeper в първия в Русия голф-център с открит формат Forest Hills !

Фирма UCS внедри съвременната система за автоматизация R-Keeper в ресторанта на голф-клуба Forest Hills !


R-Keeper в голф-център Forest Hill

Forest Hills е идеално място за провеждане на спортни турнири, корпоративни мероприятия, делови срещи и празненства.


R-Keeper в голф-център Forest Hill

Ресторантът разполага със 70 места, с лятна открита тераса с 50 места и две площадки за барбекю, което дава възможност за повеждане на мероприятия с различен формат.

Обслужването на клиентите на ресторанта на най-високо ниво се реализира с помощта на системата R-Keeper. Тя позволява контролиране на продажбите и склада, създаване на условия за безпроблемна работа на кухнята и много други възможности. За автоматизиране приемането на поръчките се използват мобилните терминали на сервитьорите. Това позволява на сервитьорите да не губят време и да обслужват гостите бързо и качествено.


R-Keeper в голф-център Forest Hill

Приложението Web-мониторинг позволява на ръководството на клуба да следи работата в ресторанта в режим онлайн. С помощта на приложението може дистанционно да се следят данните по оборота, броя на гостите, изпълнението на поръчките с детайлизация по сервитьори и друга важна информация, необходима за оценка на текущата ситуация в заведението.

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15