UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


19.05.2016

R-Keeper – гарант за качеството на обслужване в «Роял Бургер» !

Фирма UCS, чрез своя дилър в Република Дегестан, автоматизира ресторанта за бъзро обслужване «Роял Бургер».


R-Keeper в Роял Бургер

«Роял Бургер» е прекрасно място за бързо и вкусно хапване в приятна атмосфера. Ресторантът предлага истинска, класическа храна от типа бързо хранене, салати, десерти, напитки.


R-Keeper в Роял Бургер

За поддържането на високи стандарти на обслужване в заведението спомага съвременната система за управление R-Keeper v.7. Тя позволява поръчката бързо да се формира и предава в кухнята за изпълнение. За целта са инсталирани три касови терминала и терминал на мениджъра. Благодарение на използването на технологията VDU, информацията за поръчките автоматично се визуализира на кухненските монитори, след което веднага се пристъпва към приготвянето им.


R-Keeper в Роял Бургер

За любителите на американската храна, които нямат време да посещават ресторанта, «Роял Бургер» предоставя възможността за поръчка на ястия в офиса или в къщи. Службата за доставки работи денонощно. За оперативното приемане на поръчките и задаване на параметрите на доставка спомага системата R-Keeper Delivery.


R-Keeper в Роял Бургер

Складовият отчет и контрол на производството в ресторанта се реализира с помощта на системата StoreHouse. Тя дава възможност за управление на запасите, проследяване на покупните цени, работа с рецептурните ястия и формиране на различни видове отчети, което води до предотвратяване на злоупотребите от страна на персонала и предлагане на качествена храна на достъпни цени.

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15