UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


23.05.2016

Системата «Абонемент» във фитнес- клуб «Флайт-фит» !

Фирма UCS автоматизира фитнес-клуб «Флайт-фит», намиращ се в гр. Подолск, Московска област.


Абонамент във фитнес- клуб «Флайт-фит»

«Флайт-фит» е клуб бизнес класа, в който всеки посетител може да намери всичко необходимо за поддържане на отлична физическа форма. Клубът разполага с голяма тренировъчна зала, оборудвана със съвременна техника, две зали за групови занимания, зала за бойни изкуства, салони за красота със солариум, козметични и масажни кабинети.

За създадения уют и атмосфера на клуба основна заслуга има софтуерната система «Абонемент». Внедряването й позволява съществено да се улесни работата на рецепцията. Администраторите на клуба могат да работят много по-ефективно и да отделят повече време на посетителите.


Абонамент във фитнес- клуб «Флайт-фит»

Системата автоматизира оформянето на абонамента, регистрацията на посещенията на клиентите, записването за тенировки, продажбата на допълнителни услуги. За бързото търсене на клиенти в базата с данни рецепцията е оборудвана с безконтактен четец. Освен това, за да поддържат ефективна комуникация с посетителите, администраторите използват автоматично създаваните напомняния: системата навреме уведомява рецепцията за рождените дни на клиентите, за крайните дати на изтичане на „блокирането” или срока на действие на клубните им карти.

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15