UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


25.05.2016

Касов терминал на таблет в кафене «Култура» в Красноярск !

Фирма UCS изпълни проекта си по автоматизиране на кафене «Култура», което бе открито в началото на годината в Красноярск.


R-Keeper в кафене Култура

Кафенето работи във формат «to go» - заведението е предназначено най-вече за тези, които желаят да си поръчат напитка за вкъщи. Менюто включва кафе, чай, шейкове, горещ шоколад, тестени изделия и др.


R-Keeper в кафене Култура

Тази концепция на заведението определя и автоматизирането му – като касов терминал в системата R-Keeper се използва таблет, работещ в безжичен режим. По този начин се дава възможност на касиера да приема поръчките и да прави изчислението директно на масата. Предаването на данни се извършва чрез Wifi, като бонът излиза на фискалния регистратор на бара.


R-Keeper в кафене Култура

Използването на таблети като касови терминали в последно време получава все по-голяма популярност. Решението е доста актуално в неголеми кафенета, в т.ч. сезонни, на местата за продажба на храна в каравани и на улицата. Таблетните терминали се вписват много добре в ограниченото работно пространство.

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15