UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


02.06.2016

Проведе се V-та партньорска конференция на фирма UCS !

От 24 до 27 май 2016 г. в Подмосковието се проведе V-та Партньорска конференция на фирма UCS, в която взеха участие представители на 90 фирми-дилъри на софтуерните продукти на UCS от Русия и 14 страни, като Азербайджан, Беларус, България, Виетнам, Грузия, Ирландия, Казахстан, Киргистан, Латвия, Литва, Таджикистан, Туркменистан, Узбекистан, Украйна. Мероприятието се проведе с подкрепата на официалния партньор на конференцията – фирма Samsung, и партньорската фирма Plazius. Конференцията се превърна в мащабно събитие, в което взеха участие над 200 човека.


V-та партньорска среща на UCS

За четирите дни водещите специалисти на фирми UCS и нейнитe стратегически партньори представиха 25 доклада, съдържащи нова и полезна информация.


V-та партньорска среща на UCS

Генералният директор на фирма UCS Сергей Горбунов изложи стратегическите планове за развитие на всички софтуерни продукти - R-Keeper, Shelter, UCS-Премьера, Абонемент, за близките години. Като ключово условие за развитие на технологиите на фирмата бяха изведени изпреварващата работа, отчитане на новите пазарни тенденции и трендове на обслужване на клиентите.


V-та партньорска среща на UCS

За пръв път тази година в рамките на конференцията бе проведена дискусионна сесия, която позволи организирането на съдържателно обобщение по най-важните теми, касаещи взаимодействието на фирма UCS с дилърите и задграничните представителства.

Участниците на конференцията с въодушевление приветстваха информацията за старта от 1 септември на новата версия на системата StoreHouse - v.5, която няма аналог на пазара на складовите системи за отчет.


V-та партньорска среща на UCS

Също така бе представена информация за многото новини в най-популярната система за управление на ресторанти R-Keeper v.7: cloud версия на R-Keeper, касови и сервитьорски терминали на Android, интерактивни визуализирани отчети за управители и собственици R-KeeperDashboard, новини, свързани със системата за автоматизиране на доставки R-Keeper Delivery и др.

Ръководителят на проекта «Афиш-Ресторанти» разказа за популярната онлайн услуга, а също така за услугата резервиране на места в ресторантите SmartReserve.

Ръководителят на направлението за работа с партньорите от фирма Samsung направи впечатляваща презентация за предимствата на мобилните устройства Samsung за корпоративния сектор. Бяха демонстрирани смартфони, Galaxy XCover3 и таблети Galaxy Tab Active, даващи високи показатели на работа, така важни за професионалното им използване в заведенията за обществено хранене.

Техническият директор на групата фирми «Формула кино» разказа за влиянието на технологиите за автоматизиране на UCS върху бизнес процесите, позволяващи оптимизиране на разходите и повишаване на обема с продажби.

В конферентана зала бе обособен шоу-рум, където на живо бяха демонстрирани актуалните софтуерни решения за автоматизиране на хотели и обекти за настаняване.

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15