UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


06.06.2016

UCS внедри софтуерните си продукти в ресторант Далия – Пловдив !

Уютният ресторант Далия, намиращ се в пловдивския квартал „Кючук Париж“, от няколко месеца използва системата за автоматизиране R-Keeper 7 на фирма UCS. С цел увеличаване скоростта и нивото на обслужване на клиентите, персоналът на заведението успешно използва едно от актуалните решения на системата - R-Keeper Mobile Waiter Station Android. С негова помощ сервитьорите извършват едновременно формиране на поръчката и изпращането й за изпълнение в кухнята и на бара, където са инсталирани кухненски дисплеи R-Keeper Kitchen Display System /KDS/. По този начин значително се съкращава времето за формиране, приготвяне и сервиране на поръчките, както и се извършва проследяване на целия този процес. За формиране на база с постоянни клиенти, в ресторанта е внедрена персонална дисконтна система /ПДС/. С нейна помощ мениджърите на ресторанта не само мотивират клиентите си по-често да посещават заведението, но и могат да получават данни, свързани с история на поръчките, честота на посещения, формиране на отстъпки, отчитане предпочитания на клиентите, осъществяване на директен мейлинг и др.

За складовия отчет в ресторанта се използва софтуерния продукт StoreHouse 4. Чрез него се осъществява строг контрол на всички процеси в ресторанта: управление на запасите, контрол на закупените стоки и работа с рецептурните ястия. Всичко това води до безпроблемна работа на кухнята, изключване на злоупотреби от страна на персонала и постигане на целите за фудкост и оборот.


Ресторант Далия-Пловдив

Ресторант Далия е разположен на два етажа и предоставя на своите клиенти прекрасна лятна градина с 50 места. Заведението предлага многообразна кухня, включваща както традиционни, типично български ястия, така и широка гама европейски ястия.

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15