UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


06.06.2016

Софтуерната система R-Keeper 7 в пицария и BBQ КРЪСТА !

Приветливото заведение, намиращо се в столичния квартал Лозенец, разполага с няколко зали, включително и две летни градини. Ресторантът предлага както типични български ястия, така и невероятно вкусни пици и BBQ.


Пицария и BBQ КРЪСТА !

За автоматизиране на своя обект, собственикът на заведението е избрал софтуерната система R-Keeper 7. Това заведение е първото и единствено за сега, което използва едно от най-актуалните решения на R-Keeper - Mobile Waiter Station Android, на таблети. С негова помощ сервитьорите успяват да съкратят времето на обслужване при формиране на поръчките и сервиране на ястията, което е от особена важност в пиковите часове.

Заведението използва и системата за складов отчет StoreHouse 4, позволяваща воденето на автоматизиран отчет на продуктите и на готовата продукция, а също така контрол на остатъците в кухнята и бара.

Съчетанието от вкусна храна, бързо и качествено обслужване и приветлив персонал прави това заведение едно от най-атрактивните в района.

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15