UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


07.06.2016

MARIONETTE BAR & DINNER използва софтуерната система за автоматизиране R-Keeper 7 !


MARIONETTE BAR & DINNER

Marionet Bar & Dinner е невероятно място, предлагащо кулинарно разнообразие от целия свят. Заведението разполага с уютна зимна градина, както и с Виенски салон с изглед към приказната японска градина на хотел „Маринела“. Неизменна част заема и пиано барът MARIONETTE Club, отличаващ се с изключително стилна и модерна визия, който несъмнено добавя ново лице на нощния живот в столицата.

Менюто на Marionet Bar & Dinner съдържа провокативни и изискани кулинарни изкушения, включващи ястия от италианската, френската, американската, английската, китайската, немската, испанската, гръцката, японската, мексиканската, тайландската, турската, средиземноморската и вегетарианската кухни.


MARIONETTE BAR & DINNER

С цел бързо и качествено обслужване на клиентите и модернизиране работата на персонала, в заведението е инсталирана системата за автоматизиране R-Keeper с различни иновативни решения, като например R-Keeper - Mobile Waiter Station iPod. С негова помощ персоналът извършва формиране на поръчките директно при клиента и едновременно с това ги маркира и изпраща в кухнята и на бара за приготвяне. За целта са инсталирани кухненски дисплеи R-Keeper Kitchen Display System /KDS/, на които съответните поръчки се визуализират. По този начин се постига скорост на приготвянето им и проследяване на времето за тяхното сервиране.

За складовия отчет в ресторанта се използва софтуерния продукт StoreHouse 4. Чрез него се осъществява строг контрол на всички процеси в ресторанта: управление на запасите, контрол на закупените стоки и работа с рецептурните ястия. Всичко това води до безпроблемна работа на кухнята и изключване на злоупотреби от страна на персонала.

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15