UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


01.07.2016

R-Keeper на Формула-1 в Баку !

Представителството на фирма UCS в Азербайджан реализира проекта си по автоматизиране на заведенията за бързо хранене, предназначени за обслужване на зрителите на осмия етап на Гран-При Европа Формула-1, който се състоя от 17 до 19 юни 2016 г. в Баку.

За пръв път в историята на надбягванията бе използвана специално построената писта Baku City Circuit. Тя преминава през най-красивите места на града.


R-Keeper на Формула-1 в Баку

R-Keeper на Формула-1 в Баку

«Формула-1» е най-престижното съревнование в света в автомобилните спортове. За да станат свидетели на напрегнатата борба между болидите, в Азербайджан пристигнаха фенове от 42 страни. Ето защо нивото на обслужване на автодрума, включително организацията на храненето, трябваше да съотвества на високия статут на мероприятието.


R-Keeper на Формула-1 в Баку

За обслужването на зрителите и гостите на мероприятието, територията в непосредствена близост до трасето бе разделена на 12 зони, във всяка от които бяха открити пунктове за продажба на талони за храна. Гостите на «Формула-1» имаха възможност предварително да се снабдят с необходимите талони, след което, в удобно за тях време, да ги обменят за ястия и напитки в различните заведения, отворени от водещи ресторантьорски вериги.


R-Keeper на Формула-1 в Баку

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15