UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


15.07.2016

R-Keeper във веригата ресторанти Pepe Lopez в Чехия !

Още един мексикански ресторант от веригата Pepe Lopez в Чехия заработи със системата R-Keeper. Ресторантът бе открит в Карлови Вари в навечерието на 51-ия Международен кинофестивал, който се провежда ежегодно в знаменития курорт и е едно от най-значимите събитие в света на киното !


R-Keeper в Pepe Lopez

R-Keeper в Pepe Lopez

Проектът по автоматизирането на вече 4-то заведение от веригата бе реализиран от представителството на UCS в Чехия. В ресторантите Pepe Lopez се предлагат ястия, приготвени по оригинални мексикански рецепти, гостите могат да се насладят на латиноамериканска музика в автентична обстановка.

Системата R-Keeper способства за максималния комфорт на клиентите и улеснява работата на сервитьорите и барманите. В Pepe Lopez посетителите се обслужват бързо и качествено. В заведенията с открити летни тераси се използват мобилни терминали на сервитьорите.


R-Keeper в Pepe Lopez

Сред решенията на R-Keeper, които веригата ресторанти използва, са програмата за отчет на склада StoreHouse и системата за видеоконтрол на касовите операции. Модулната структура на системата R-Keeper позволява автоматизирането на заведенията да се извършва индивидуално и да се изберат тези решения, които действително са необходими на всяко от тях !

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15