UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


08.07.2016

R-Keeper v.7 във веригата пъбове Harat`s !

Фирма UCS извърши автоматизиране на новия пъб от веригата Harat’s в Новосибирск.

Harat’s са пъбове в ирландски стил, специализирани в продажбите на алкохол и бира, които се предлагат на клиентите предимно на бара. В заведенията има минимум персонал, просто меню и дружеска атмосфера.


R-Keeper в Harat`s

R-Keeper в Harat`s

Географията на Harat’s е впечатляваща: 69 пъбове в 43 града в Русия ! Извън пределите на Русия заведения от веригата има в Казахстан, Китай, Хърватска. Предстои откриването на пъбове и в Беларус и Черна гора.

За поддържането на единни стандарти на обслужване във веригата спомага системата за автоматизиране R-Keeper. Програмата осигурява автоматизация на процесите на продажби и формирането на база данни по продажбите.


R-Keeper в Harat`s

R-Keeper в Harat`s

За воденето на отчет на склада и извършването на кантрол на кухнята и бара спомага програмата StoreHouse. Системата позволява да се управляват запасите, да се проследяват покупните цени, да се работи с рецептурата на ястията и да се формират различни видове отчетност, което дава възможност да се предотвратяват злоупотребите от страна на персонала и да се осигурява безпроблемна работа на заведението

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15