UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


04.08.2016

Нова версия на «Терминал на самообслужване» в системата R-Keeper !

Фирма UCS модернизира софтуерния си продукт за терминалите на самообслужване. В новата версия е усъвършенстван интерфейса на терминала.


Терминал на самообслужване - Нов модул

Клиентът вече може да вижда групите на менюто на няколко нива в основната част на екрана. За да се повиши привлекателността на менюто и да се стимулира клиента да купува повече, до наименованието на всяка група се посочва цената на най-евтиното в нея ястие.

Вече има и опция да се предлагат на клиентите съпътстващи ястия: десерти към кафето, сосове към гарнитурите и т.н., като по този начин се извършва продажба и на допълнителни продукти.

Разширени са рекламните възможности на терминала. Ако по-рано информацията за специалните предложения заемаше целия екран, то сега тя може да се визуализира в горната част на дисплея във вид на подвижен банер, при натискането на който клиентът може да преминава в съответния раздел на менюто и, без да губи време в излишни действия, да добавя в поръчката ястия от специалните предложения.

Предвидена е поддръжка на «стоп-листи». Това означава, че клиентът няма възможност да си поръчва ястия, които в момента не могат да бъдат приготвени. Отметката „Не са в продажба” до всяка такава позиция позволява бързо да се ориентирате и да избягвате неприятните ситуации.

И още една добра новина – понижени са системните изисквания към компютрите, необходими за инсталирането на софтуерния модул.


Терминал на самообслужване - Нов модул

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15