UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


23.08.2016

Софтуерните продукти на UCS Балкан в Сънсет Поморие - един от най-атрактивните и големи аквапаркове в Европа !


Sunset Аквапрак Поморие

Наскоро в Поморие бе открит Аквапарк Сънсет. По своите размери и брой съоръжения, както и по забавленията и атракционите, които предлага на клиентите си, той може да се конкурира с най-добрите Аквапаркове в Европа !

Аквапаркът предоставя възможност за избор между различни зони за развлечение: водни пързалки с разнообразни функции и степен на трудност, детски зони с многобройни атракции и място за игра, зелени площи за плаж и релаксация.


Sunset Аквапрак Поморие

Пързалките, 32 на брой с обща дължина над 1120 метра, са от най-модерен тип, изключително сигурни и надеждни. В минутите на отмора клиентите могат да се подкрепят с кулинарни удоволствия, освежаващи и тонизиращи коктейли в баровете и местата за хранене. За анимационните програми в Сънсет е изградена многофункционална сцена, на която всекидневно професионални аниматори и гост-артисти представят разнообразни шоу-програми, има и духов оркестър, мажоретен състав, провеждат се занимателни игри за малки и големи!


Sunset Аквапрак Поморие

Sunset Аквапрак Поморие

За отличната работа на комплекса, бързото и качествено обслужване на клиентите и комфортното им пребиваване, мениджърите на Аквапарк Съснет направиха своя избор, като се спряха на софтуерните подукти на UCS Балкан - Абонамент и R-Keeper V7. Чрез този проект изцяло се автоматизира многообразната дейност на аквапарка, което улесни работата на персонала, а посещенията на клиентите се превръщат в едно незабравимо преживяване !

Чрез Абонамент се извършва контрол и обслужване на клиентите на входа/изхода. За целта аквапаркът разполага с входни и депозитни каси. Клиентът заплаща входна такса, получава гривна и преминава през турникетите /5 на брой/, след което на депозитните каси може да зареди гривната, като депозира определена сума. По този начин клиентите ползват всички услуги на територията на парка, като ги заплащат безналично. За да бъде пребиваването наистина приятно и безпроблемно, клиентът може да проверява баланса на гривната си на 3-те чек-терминала, разположени в аквапарка. На изхода се извършва контрол на баланса, като в зависимост от изразходваните средства, клиентът доплаща сума или съответно получава обратно остатъка от депозита си.


Sunset Аквапрак Поморие

Със софтуерния продукт R-Keeper V7 се реализира автоматизирането на всички места за хранене – ресторант, магазин, сладоледен бар, Sky бар, заведение за Fast food. На всички над 20 терминала е инсталиран клиентски дисплей, на който за посетителите непрекъснато текат рекламни клипове и предложения за допълнителни продажби.

За воденето на отчет на склада е инсталирана програмата StoreHouse V4. Системата позволява управление на запасите, проследяване на покупните цени и формирането на различни видове отчетност, което дава възможност за безпроблемна работа на персонала.


Sunset Аквапрак Поморие

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15