UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


29.08.2016

Нова опция в R-Keeper - екран на шефа !

Фирма UCS анонсира нова възможност в системата R-Keeperекран на шефа, за решаване на проблема със стоп-листите. През септември т.г. опцията ще бъде вече достъпна за нашите клиенти !

Отсъствието на полуфабрикати често е една от най-разпространените причини за възникване на ситуации, свързани с невъзможността да се удовлетвори избора на клиентите. Екранът на шефа ще спомогне да се контролират остатъците от заготовките към ястията и навреме да се попълват запасите.

Като екран на шефа може да се използва таблет, работещ на ОС Windows. На него се визуализира само актуална в текущия момент информация за остатъците. Ето защо готвачът винаги може да преценява реалната потребност от приготвянето на полуфабрикати.

Програмата изчислява автоматично количеството остатъци въз основа на данните за разхода на ястията, постъпващи от касата, а също така на данните за количеството на новите пуснати заготовки, които готвачът въвежда в системата ръчно.


R-Keeper - нова опция

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15