UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


12.09.2016

Системата «Абонемент» в московския детски клуб Footy !

Фирма UCS автоматизира необичаен футболен клуб за деца от доучилищна възраст - Footy, който бе отворен неотдавна в Москва.

Уникалността на проекта е в това, че в клуба всичко е адаптирано за деца – от размерите на топките, до специалните съблекални и тоалетни. Помислено е и за възрастните, придружаващи малчуганите. Докато децата играят футбол, те могат да прекарат времето си в кафето и да наблюдават тренировката от екран на телевизор, на който е изведена пряката й транслация.


Абонемент в клуб Footy

Системата «Абонемент» спомога на всички, както на децата, така и на възрастните, да получат максимум удоволствие от посещението на клуба. Пристигайки във Footy, родителите предоставят клубната си карта на администратора и в замяна получават електронна гривна, която служи като ключ от шкафчето в съблекалнята. Използвайки гривната, можете също така да заплатите напитките и храната в кафето - програмата «Абонемент» позволява сумата на поръчката да се пренесе на сметката на клиента. С помощта на инфопавилиона, инсталиран в кафето, можете да внасяте суми на сметката си или да закупувате абонамент за посещения на занятия в клуба.


Абонемент в клуб Footy

Абонемент в клуб Footy

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15