UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


15.09.2016

R-Keeper в Лигата на шампионите !

На 10 септември т.г. в Моска бе открит новият стадион Аренана ФК ЦСКА. Това е историческо събитие в историята на руския спорт.

Новата Арена на ФК ЦСКА е уникално съвременно спортно съоръжение, напълно отговарящо на всички стандарти на ФИФА и УЕФА. През 2018 г. на него ще могат да тренират отборите-участници на световния шампионат по футбол !


R-Keeper на Арена ЦСКА

Всичко това означава, че нивото на обслужване на стадиона трябва да съответства на най-високите световни стандарти. При избора си за кетъринг-оператор, ФК ЦСКА се спира на фирма Maison Dellos, лидер в ресторантския бизнес не само в Русия, но и зад граница. Maison Dellos предлага различни формати за хранене: за зрителите на трибуните – храни и напитки в бюфетите във формат фастфуд, за посетителите на VIP-сектора – „фуршет” обслужване по меню на ресторанти от най-висок клас .


R-Keeper на Арена ЦСКА

За да достигне първокласно ниво на обслужване, фирма Maison Dellos избра професионалната система за автоматизиране R-Keeper - удобен и надежден софтуерен продукт, способен да издържа на голямо натоварване и да осигурява безпроблемна работа на терминалите. Надеждността в случая е от особено значение – излизането от строя само на един от терминалите може да доведе до създаването на огромни опашки.

При откриването на Арена ЦСКА , на местата за хранене на стадиона са инсталирани 50 касови терминала на R-Keeper v.7, като тенденцията е в най-близко време техният брой да се удвои. Като цяло крайният проект включва общо 132 терминала.Те ще бъдат напълно достатъчни за ефективната работа на 4-те VIP-бара, кафенето в прес-центъра, 30-те заведения за бързо хранене, VIP-фоайето и 125-те VIP-ложи !


R-Keeper на Арена ЦСКА

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15