UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


03.10.2016

R_keeper_DeliveryAgent - новото мобилно приложение на Android !

Новото мобилно приложение R_keeper_DeliveryAgent («Агент доставки»), разработено от фирма UCS, е предназначено за таблети и смартфони, работещи с операционната система Android. Всички потребители на r_keeper_Delivery могат да си инсталират новото приложение – то е подходящо както за неголеми кафенета и ресторанти, така и за верига заведения с централизирана служба за доставки. За ресторантите е предоставена възможността за избор на един от двата режима на работа на приложението: куриерите могат самостоятелно да избират поръчките, или да изпълняват тези от тях, които са назначени от диспечера.

Новото приложение е удобен инструмент, повишаващ ефективността и качеството на работа на службата за доставки. То значително улеснява работата на куриера, т.к. вече не му се налага да разпечатва данните на поръчката – персонална информация, адрес, телефон, брой и сума на поръчаните ястия и напитки, а също така да създава маршрута си чрез електронни карти или други мобилни приложения. «Агент доставки» работи като навигатор и автоматично създава оптималния маршрут. Куриерът може да постави отметка за изпълнена поръчка само тогава, когато се намира на самия адрес за доставка. Куриерът винаги е в «зоната на видимост» на диспечера на службата за доставки – всички придвижвания, включително момента на доставка и уползотворяването на работното време от служителя, се проследяват чрез това приложение.


Rkeeper_DeliveryAgent

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15