UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


05.10.2016

Софтуерният продукт R_keeper вече и в Монако !

Фирма UCS автоматизира първия си ресторант в Монако, като по този начин разшири географията на присъствие на софтуерния продукт R- keeper.


Ресторант Leto Монако

Ресторант Leto e първият реализиран проект в Монако, в който е инсталирана системата R-keeper.

Софтуерната система R-keeper включва множество модули, осигуряващи автоматизираното управление на всички бизнес-процеси в заведението. Мобилните терминали на сервитьора и системата за визуализиране на поръчките в кухнята KDS позволяват бързото приемане на поръчките и автоматичното им визуализиране на монитора на готвача, като по този начин значително се повишава скоростта на обслужване. Персоналната дисконтна система работи за увеличаване на продажбите и поддържане лоялността на клиентите. Софтуерният продукт StoreHouse контролира складовите запаси и създава условия за безпроблемна работа в кухнята, а системата за Web-мониторинг следи за работата на заведението в режим онлайн: собственикът или управителят на ресторанта, където и да се намира, чрез мобилното приложение винаги има достъп до информация относно продажбите и заетостта на заведението.


Ресторант Leto Монако

Ресторант Leto Монако

Автоматизирането на работата спомага за повишаване ефективността на бизнеса като цяло - взема се под контрол дейността на всички подразделения и се намалява риска от злоупотреби от страна на персонала, а също така се удовлетворяват желанията на изисканата клиентела. Всичко това е предпоставка ресторант Leto, който предлага паназиатска и средиземноморска кухня и разполага с над 250 места, винаги да бъде пълен.


Ресторант Leto Монако

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15