UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


21.10.2016

Фирма UCS на изложението PIR EXPO 2016 !

На XIX-то Международно изложение ПИР EКСПО 2016, което се проведе от 17 до 20 октомври т.г. в Москва, фирма UCS представи софтуерните си продукти R-keeper – система за управление на ресторанти, и Shelter – система за управление на хотели.


Фирма UCS на изложението PIR EXPO 2016

Голям интерес сред посетителите на изложението предизвикаха новостите в системата R-keeper V7, като например новата версия R-keeper V7_delivery и новият модул – мобилното приложение Агент доставки (r_keeper_ DeliveryAgent), разработено за смартфони, работещи на операционната система Android, а също така влизащи в базовата комплектация на r_keeper_7_delivery решения – системата за мониторинг на доставчиците. Всички решения се прилагат съвместно и служат като удобен инструмент за повишаване ефективността и качеството на работа на службата за доставка.


Фирма UCS на изложението PIR EXPO 2016

Друга новост, заинтригувала участниците, е новата версия на програмата за складов отчет StoreHouse v.5, модулът за онлайн мониторинг на работата на ресторанта – Dashboard, позволяващ, използвайки ПК, смартфон или таблет, да се проследяват и сравняват данните по продажбите за всеки период, а също така новото интегрирано решение, обединяващо системата за управление на ресторанти R-Keeper и системата за резервиране на маси SmartReserve. Това по своята същност е нов, революционен софтуерен продукт, благодарение на който потребителите на приложение Афиш-Ресторанти ще могат не само да резервират маси в ресторанта чрез интернет, но и, не изчаквайки сервитьора, да платят сметката си директно от своя мобилен телефон.


Фирма UCS на изложението PIR EXPO 2016

В течение на три дни на щанда на фирма UCS и в рамките на новия образователен проект UCS_ Academy се проведоха семинари с участието на известни ресторантьори и специалисти в сферата на управление на персонала. Експертите споделиха практически знания, идеи, касаещи инструментите за управление и ефективните канали на комуникация.

На мини-конференцията на фирма UCS представителите споделиха идеи относно развитието на продукта R_keeper и анонсираха новости и решения, които предстоят да се реализират през 2017 г. !


Фирма UCS на изложението PIR EXPO 2016

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15