UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


24.10.2016

UCS-Премьера в основни културни центрове на Ереван !

Фирма UCS - Армения автоматизира четири главни държавни обекта на културата в Ереван - Дома на камерната музика, Концертната зала Арам Хачатурян, Театъра за опера и балет и Национална галерия на Армения, като инсталира билетната система UCS-Премьера.


UCS-Премьера в Ереван

UCS-Премьера в Ереван

UCS-Премьера дава възможност бързо и лесно да се сдобиете с билети както на касите на културните центрове, така и чрез интернет. На съответните сайтове можете да се запознаете с графика на мероприятията, да получите информация относно цената на билетите и да изберете места в залата. Като интернет билет служи запазеният в смартфона QR-код, който посетителя на сайта получава веднага след заплащане на поръчката. За контрол на електронните билети на входа на Концертната зала Арам Хачатурян е поставен специален таблет, а в Дома на музиката и в Театъра за опера и балет са инсталирани турникети с четец.


UCS-Премьера в Ереван

UCS-Премьера в Ереван

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15