UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


14.11.2016

Новото софтуерно решение UCS_Абонемент_Lite на MIOFF 2016!

Фирма UCS ще вземе участие в работата на MIOFF 2016 (Московски Международен Отворен Фестивал за Фитнес), където за пръв път ще представи новото софтуерно решение UCS_Абонемент_Lite.

Новата версия UCS_Абонемент_Lite е предназначена за фитнес-клубове икономична класа, за които качеството на услугата е на първо място. Като правило, спектърът услуги на такива клубове се ограничава със зала за тренировки, а тяхната посещаемост не надхвърля 50 човека на ден. От това се определят и изискванията към системата. Тя трябва да дава възможност да се поддържа базата с данни на клиентите, да се извършва продажба на абонаменти и да се работи с депозити на клиентите, да се управлява издаването и блокирането на клиентски карти, да се води отчет на посещенията и персоналните тренировки. Именно такъв функционал предлага UCS_Абонемент_Lite на неголеми фитнес-центрове – нищо излишно, само най-необходимото за качествената им работа.

MIOFF е единственото събитие в Русия, на което са представени всички направления на фитнес-индустрията. Тази година в работата на MIOFF ще вземат участие над 9000 представители на тази индустрия от Русия и страните от Източна Европа. Форумът ще има наситена програма, включваща над 200 лекции, майсторски класове, практически занимания и бизнес-обучения. Специално място в програмата с мероприятия ще бъде отделено на изложбата на стоки и услуги EXPO MIOFF, на която ще бъдат представени продукти на водещи руски и световни брендове.


UCS_Абонемент_Lite на MIOFF 2016

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15