UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


30.11.2016

Софтуерният продукт «Абонемент» във фитнес-център «Лагуна» !

Системата «Абонемент» спомага за поддържане на високо ниво на обслужване в първокласния фитнес-център «Лагуна», който е разположен в Подмосковието.


Софтуерният продукт «Абонемент» във фитнес-център «Лагуна»

На територията на клуба се намират зала за тренировки, кардиозона, три зали за групови занимания, два басейна, хидро-комплекс, зона за SPA процедури и масаж, както и детска стая за игри. Общата площ на клуба е 2000 кв.м.


Софтуерният продукт «Абонемент» във фитнес-център «Лагуна»

Системата «Абонемент» отговаря за формирането на база данни на клиентите и се използва като удобен инструмент за цялостното управление на дейността на клуба. Софтуерният продукт позволява бързо и лесно да се оформят клубни карти, да се регистрират посещенията и да се изготвя отчет на персоналните тренировки, да се блокира действието на карти, а също така да се извършва продажба на допълнителни услуги на клуба. Управителите и собствениците на клуба могат оперативно и по всяко време да оценяват състоянието на дейността на клуба – с помощта на «Абонемент» може да се формира финансова отчетност, отчети по клиенти, посещения и служители. За отчитане работното време на персонала на рецепцията е инсталиран четец.


Софтуерният продукт «Абонемент» във фитнес-център «Лагуна»

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15