UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


23.12.2016

Фирма UCS автоматизира кинотеатър «Синема Парк» в гр. Тула !

«Синема Парк Тула» стана 38-ия кинотеатър във веригата, автоматизиран със съвременните системи UCS_Премьера и r_keeper. Като резултат – бърз и удобен начин за продажба на билети и продукти от бара в киното.


Фирма UCS - «Синема Парк» в гр. Тула

Новият кинотеатър, разположен в голям търговски център, заема площ от 4000 кв.м. и включва 8 кинозали, в т.ч. зали IMAX и с технология RealD 3D, а също така детска зала KIDS и VIP зала, оборудвана с отделни сепарета.

В новия Мултиплекс, на базата на софтуерните продукти на UCS, работят 6 универсални каси, предоставящи на клиентите възможността за закупуване на билети и продукти от бара едновременно. Това, от една страна, позволява на кинотеатъра да оптимизира числеността на персонала и да увеличава оборота на заведенията, а от друга – да избави зрителите от необходимостта да се редят на две опашки.

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15