UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


27.12.2016

Ресторантите на KFC оборудвани с r_keeper_7 !

Фирма UCS оборудва 115 ресторанта KFC на фирма «АмРест» със софтуерния продукт r_keeper_7.


Ресторантите на KFC оборудвани с r_keeper_7

«АмРест» е крупна ресторантьорска фирма, работеща в Централна и Източна Европа, а също така в Индия и Китай. Развива система на франчайзингови отношения с известни в целия свят американски брендове, като KFC и Pizza Hut.


Ресторантите на KFC оборудвани с r_keeper_7

Системата r_keeper_7 запази всички използвани в заведенията на KFC технологии за обслужване на клиентите, включително електронно управление на опашката и технология за бързо обслужване на шофьорите на автомобили, при което поръчката може да се направи без да излизате от колата си. За поддържане на съществуващите системи за лоялност, r_keeper_7 бе интегрирана със системата CRM, използвана в KFC. Също така за ресторантите на KFC бе разработен индивидуален касов интерфейс, подобен на използвания до момента.

Като цяло, преминаването към r_keeper_7 позволява на KFC да получи по-удобна и надеждна система, която не само осигурява цетрализирано управление на веригата ресторанти, но и дава възможност за извършване на задълбочен анализ на работата на заведенията на основата на различни видове интерактивни отчети, разработени в съответствие с високите изисквания на фирма «АмРест».


Ресторантите на KFC оборудвани с r_keeper_7

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15