UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


18.01.2017

Фирма UCS автоматизира СПА-центрове !

Фирма UCS автоматизира, на базата на софтуерния си продукт «Абонемент», СПА-комплекса White Elephant, който включва СПА-салон, Barbershop, наргиле и бар.


SPA център White Elephant

SPA център White Elephant

«Белия слон» предлага на своите клиенти разнообразни СПА-програми, основани на основни класически техники с цел възстановяване на здравето и подмладяване. А системата «Абонемент» съдейства на салона да поддържа базата с данни на клиентите и да бъде удобен инструмент за управление на продажбите.

Важна подробност е фактът, че благодарение на «Абонемент» клиентите могат да използват услугите на бара, без да разполагат с налични пари. Системата позволява да се извършва плащане на поръчка при администратора при излизане от заведението. По този начин клиентите могат изцяло да се откъснат от външния свят и да се потопят в една приятна релаксираща обстановка, в което се състои и основната идея на White Elephant SPA !


SPA център White Elephant

SPA център White Elephant

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15