UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


31.01.2017

Фирма UCS автоматизира фитнес-клуб «Делта» !

През декември м.г. фирма UCS, с помощта на софтуерния си продукт Абонемент, автоматизира един от фитнес-клубовете на веригата «Делта» в град Воронеж.

Системата Абонемент способства за автоматизиране и контрол на всички основни процеси в клуба, свързани с обслужването на клиентите - от оформянето на клубната карта и регистрация на посещенията, до продажбата на дребно на стоки за фитнеса.


фитнес-клуб «Делта»

фитнес-клуб «Делта»

«Делта» е съвременна верига фитнес-клубове, в които високото ниво на обслужване се съчетава с индивидуален подход към всеки клиент. Центърът предлага пълен спектър от фитнес-услуги, които са добре оценени както от любителите на спорта, така и от професионалистите – зала за тренировки, аеробика, аква-аеробика, зала за бойни изкуства, персонални тренировки, занятия за деца, солариум, масаж, тенис на маса и др.


фитнес-клуб «Делта»

В клуба има 5 работни места, оборудвани с помощта на софтуерния продукт UCS_Абонемент – 2 в зоната на рецепцията и по едно на касата, за управителя и счетоводството. Това дава възможност на персонала да оптимизира вътрешните процеси на фитнес-клуба, като по този начин се създава комфортна обстановка за посетителите, а управителите получават цялата необходима отчетност за работата !

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15