UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


10.02.2017

Софтуерните продукти UCS_Shelter и Премьера спомогнаха за провеждане на Универсиадата в Алма-Ата !

От 29 януари до 8 февруари 2017 г. в Алма-Ата се проведе 28-та зимна Универсиада.


Софтуерните продукти UCS_Shelter и Премьера на Универсиадата в Алма-Ата !

Софтуерните продукти UCS_Shelter и Премьера на Универсиадата в Алма-Ата !

Универсиадата организира международни спортни състезания между студенти, провеждани под егидата на Международната федерация на студентския спорт. В нея взеха участие 2000 спортисти от 55 страни на възраст от 17 до 28 години. В периода на провеждане на Универсиадата 3000 доброволци помагаха на гостите при решаване на различни организационни въпроси на територията на 8-те спортни обекта, на летището и в хотелите.

В Атлетическото село на Универсиадата бе инсталирана системата за автоматизиране на хотели UCS_Shelter. С нейна помощ значително бе опростена цялата текуща работа, свързана с резервиране на стаи, предоставяне на информация за наличие на свободни места, регистрация и настаняване на гостите. Настаняването бе извършено в 20 корпуса, включващи 1530 стаи, като във всеки корпус бе формирана отделна зона за рецепция. Благодарение на функциите на системата UCS_Shelter всеки служител на рецепцията може бързо да види статистиката по заетостта на стаите във всички корпуси и оперативно да настани всички желаещи. По време на Универсиадата бяха регистрирани и настанени 3145 гости.


Софтуерните продукти UCS_Shelter и Премьера на Универсиадата в Алма-Ата !

Софтуерните продукти UCS_Shelter и Премьера на Универсиадата в Алма-Ата !

В единия от 8-те спортни обекта на Универсиадата – ледения дворец Almaty Arena, бе внедрена софтуерната система UCS_Премьера. Almaty Arena бе най-голямото и основно спортно съоръжение на Универсиада`2017. Комплексът се състои от три блока: ледена арена с 12000 зрителски места, ледена пързалка за тренировки (420 места) с фитнес-център и плувен басейн. Чрез Премьера бе осъществена продажбата на билети, а с помощта на 40 инсталирани турникети — пропусквателния контрол на Almaty Arena. По време на Универсиадата бяха продадени 85 500 билета.

След провеждане на Универсиадата цялата инфраструктура и спортните обекти ще продължат да работят и да организират мащабни мероприятия, свързани със зимните видове спорт.

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15