UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


27.02.2017

Първият в Русия тематичен парк «Фентъзи Град» автоматизиран със софтуерния продукт Абонамент !


Софтуерния продукт Абонемент във

Софтуерния продукт Абонемент във

Тематичният парк, разположен в Екатеринбург и наричан «Уралския Дисниленд», представлява интерактивен град с професии за деца на възраст от 2 до 14 години. Това е единственият в Русия развлекателно-образователен комплекс, в който децата, чрез игрови техники, могат да влизат в различни роли. Влизайки в парка, детето получава паспорт с отметки за наградите и постиженията в различните професии. За всяка професия има 9 нива за усъвършенстване. През всички работилници детето преминава в компанията на другите деца и служителите на парка. Улици, площади, прелези – всички те са съединени в 9 тематични зони - Наука, Изкуство, Занаяти, Кулинария и т.н., в които има павилиони и работилници, общо 30 на брой.


Софтуерния продукт Абонемент във

За оптимизиране работата на цялата тази сложна структура бе избран софтуерният продукт «Абонемент», който спомага да се извършва входния контрол на територията на парка и в отделните зони. Това е от особена важност, тъй като освен еднократните посещения, паркът редовно се посещава от групи ученици, а през летния период се организират детски лагери. Децата пристигат в парка, регистрират се на терминала, на касата закупуват входен билет, получават паспорти като жители на града, местна валута „фентими” и преминават през турникета. Фентимите могат както да се изхарчат, така и да се заработват. Процесът по издаване и отчет на тези пари, както и целият процес за влизане в парка и преминаване вътре в зоните, е опростен благодарение на системата «Абонемент».


Софтуерния продукт Абонемент във

На територията на парка са инсталирани общо 43 работни места, оборудвани с програмата «Абонемент»: 32 в тематичните павилиони, 4 терминала на самообслужване на входа, 2 в банката, която издава „фентимите”, а също така по едно работно място в павилиона за сувенири, в зоната за провеждане на мероприятия, в охранителната зона, при системния администратор и счетоводителя. По този начин се изключва възможността за злоупотреби с билетите от страна на касиерите и контролната служба.

Цялата информация за продажбата на билети и преминаването на посетителите през турникетите се предава на Управителя на парка в режим на реално време.


Софтуерния продукт Абонемент във

Софтуерния продукт Абонемент във

В резултат на използване на системата за управление на развлекателни центрове «Абонемент», паркът „Фентъзи Град” повиши скоростта на обслужване на клиентите и ефективността на контрола на работата на персонала, бе улеснен значително процесът по продажба на входни билети и като цяло всички работни процеси на територията на целия комплекс.

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15