UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


03.03.2017

Технологиите R-Keeper на изложението FoodService Moscow 2017 !

От 28 февруари до 2 март т.г. в изложбения център «Крокус Експо» в Москва се проведе 7-та Международна изложба на продукти и услуги за заведения за хранене FoodService Moscow 2017, на която по традиция участва фирма UCS. На щанда си представи актуални технологични решения на системата за автоматизация и ефективно управление на заведения за хранене - R_keeper.


UCS FoodService Moscow 2017

UCS FoodService Moscow 2017

Посетителите на FoodService 2017 имаха възможност да оценят предимствата на работата с R_keeper 7, работата на динамичните меню-бордове, павилионите на самообслужване, системата за автоматизация на доставки R_keeper_7_Delivery, а също така касовите терминали на таблетни устройства. Последните са оптимални решения за неголеми кафенета, пунктове за хранене на улицата, сезонни заведения и др., от гледна точка на икономия на работно пространство и разходи за автоматизиране.


UCS FoodService Moscow 2017

UCS FoodService Moscow 2017

В изложението взеха участие над 50 фирми и повече от 8000 посетители – представители на заведения за хранене и фирми-производители на хранителни продукти.

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15