UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


13.03.2017

Нов модул в новата версия на софтуерния продукт R_Keeper_7_Delivery - WebOrder !

В новата версия на софтуерния продукт R_keeper_7_delivery заработи нов модул – WebOrder.

Благодарение на тази функция вече има възможност за интеграция на сайта за доставки за работа с поръчки от Интернет, а също така опция за бързо създаване на шаблон за сайта – на отделна страница с функции за доставка !


Нов модул в R_Keeper_7_Delivery - WebOrder!

Днес над 60% от поръчките се правят чрез Интернет и ако се изключи този канал за обслужване на клиентите, това ще доведе до значително намаляване на допълнителни доходи на заведенията. В 21-ви век неразделна част от развитието на ресторантьорския бизнес е развиване на технологиите на доставки. Ежегодно пазарът на интернет-доставките се увеличава с 30%. При такъв ръст е от изключителна важност да се минимизира факторът човешка грешка, а също така да се съкрати времето за обработка на всяка поръчка. Новата функция в системата позволява приемането на поръчки да се настрои автоматично. Това ще спомогне да се изключи процесът по ръчното им въвеждане, като по този начин се избегнат грешки от страна на персонала. Особено ценна е икономията на време в часовете пик и празниците, когато потокът от клиенти е огромен. С помощта на тази функция в R_keeper_Delivery можeте да икономисате до няколко минути на всяка поръчка.

Още един плюс е автоматичното разпределяне на поръчките в най-близките до крайната точка на доставка ресторанти, позволяващ също така да се намали времето за изпълнение на поръчката в пъти.

За клиентите на заведението, поръчващи си храна за в къщи или офиса, услугата е изключително удобна – заплащането на поръчките може да се осъществи чрез Интернет не само с банкови карти, но и с помощта на системите за плащане Yandex, Qiwi портфейл, Web Money.

R_keeper_7_Delivery е удобен инструмент за повишаване ефективността, скоростта и качество на работа на службата за доставки. Той спомага за извършване на контрол на целия процес по изпълнение на поръчката - от момента на постъпването й до връчването на клиента. Двата базови модула - Мениджър и Оператор, осигуряват контрола по изпълнение на поръчките в кухнята, спомагат за управление работата на експедиторите, с тяхна помощ се опроставя процесът по формиране на удобни отчети и се реализира управлението на поръчките във верига заведения от единен call-център.

Гъвкавата система за плащане на поръчки и възможността за отлагане на доставка по молба на клиента за определено време, определяне местонахождението на експедитора на картата, значителното ускоряване процеса на обработка на поръчките и, като следствие от всичко това, увеличаване оборота на заведението - това е резултатът от използването на R_keeper_7_Delivery и най-новия модул – WebOrder !

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15