UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


28.03.2017

R-keeper и Shelter_Lite в новия хотелски комплекс «Виктория» !

С помощта на софтуерните продукти UCS_Shelter_Lite и r_keeper е автоматизиран хотел „Виктория”, разположен в гр. Златоуст. Проектът е реализиран само за 5 дена от специалистите на фирма UCS и ще спомогне за превръщането на „Виктория” в съвременен хотелско-ресторантски комплекс.


R-keeper и Shelter_Lite в новия хотелски комплекс «Виктория»

R-keeper и Shelter_Lite в новия хотелски комплекс «Виктория»

«Виктория» съчетава домашен уют и съвременна дизайнерска обстановка. Всички 24 стаи на бутиковия хотел (в това число 2 президентски апартамента), гледат към тих затворен двор, което предоставя на гостите възможност за пълноценен отдих от градската суета и напрежение. Регистрация на почиващите в комплекса гости, резервация на сайта на хотела, предоставяне на сведения за наличие на свободни места, обработка на информация със сметки, предаване на данни в счетоводството – за всичко това спомага професионалната система за управление на хотели UCS_Shelter Lite. Разликата между тази версия и пълнометражната - UCS_Shelter, е в това, че при използването на Shelter_Lite собствениците на мини-хотели не плащат за излишни за бизнеса им опции. При необходимост те могат по всяко време оперативно да преминат към пълната версия на програмата.

Интеграцията на програмата UCS_Shelter Lite със системата за управление на ресторанти r_keeper спомага за обединяване и оптимизиране на цялата дейност в комплекса – от бързото настаняване на гостите до осигуряване на храненето им с всички съпътстващи услуги. Тази връзка между програмите позволява и лесно, в автоматичен режим, поръчките да се пренасят от ресторанта на сметката на госта, като заплащането може да бъде извършено при напускане на хотела !


R-keeper и Shelter_Lite в новия хотелски комплекс «Виктория»

R-keeper и Shelter_Lite в новия хотелски комплекс «Виктория»

Благодарение на внедряването на UCS_Shelter Lite и r_keeper, процесът на работа на комплекса значително беше опростен, като това доведе до своите резултати: нивото и скоростта на обслужване на гостите се повиши, а собствениците на хотела имат възможност да получават в удобен вид отчетност за цялостната дейност и да формират клиентска база с цел последващо разработване на програми за лоялност.

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15