UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


14.04.2017

Фирма UCS на изложението FoodService Siberia в Новосибирск !

От 12 до 14 април т.г. в Експоцентъра в Новосибирск се проведе изложението за оборудване и стоки за заведения за обществено хранене - FoodService Siberia. В изложението взеха участие над 80 фирми от 21 града в Русия, а също така от Унгария и Чехия. Фирма UCS бе партньор на мероприятието.


Фирма UCS на изложението FoodService Siberia

В деловата част на програмата бяха изнесени доклади, бяха споделени идеи и опит, свързани със стратегическото развитие и развитието на маркетинговите кампании. Беше засегната и темата за новите технологии в помощ на ресторантьорите. От страна на фирма HelpLine, дилър на фирма UCS, бяха коментирани актуални теми, свързани с Online революцията - всички бонове в облаците.


Фирма UCS на изложението FoodService Siberia

Фирма UCS на изложението FoodService Siberia

На изложението FoodService Siberia фирма UCS представи софтуерния продукт r_keeper – система за автоматизиране на заведения за обществено хранене. На щанда на фирмата всички желаещи можеха да зададат своите въпроси на експертите от фирмата, а също така да получат по-подробна информация относно актуалните решения на софтуерните модули на r_keeper.


Фирма UCS на изложението FoodService Siberia

Фирма UCS на изложението FoodService Siberia

FoodService Siberia е уникално място за диалог, обмяна на опит и получаване на нова информация. На изложението бяха събрани представители от всички професии на индустрията HoReCa в Сибир. На FoodService Siberia бе демонстриран неподправен интерес към всички новости, както и към съвременните инструменти за тяхното популяризиране и анализ.

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15