UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


20.04.2017

Фирма UCS автоматизира първия киномобил в Сахалин !

В Сахалин започна своето пътешествие първият киномобил, чийто аналог няма в Русия. Подвижният кинотеатър предоставя киноновини на жителите от различни градове. За да се подсигури високо ниво на обслужване на посетителите, в киномобила бе инсталирана софтуерната система UCS_Премьера.


Фирма UCS автоматизира първия киномобил в Сахалин

Фирма UCS автоматизира първия киномобил в Сахалин

Киномобилът, състоящ се от кабина на водача и полуприцеп, е произведен в гр. Нижний Новгород. Такъв тип мобилен кинотеатър в Русия няма аналог. Подвижният кинодом посещава градове и села, в които няма кинотеатър. За стартирането му на оператора са необходими само 30 минути – за това време полуприцепът се пробразява в пълноценен кинотеатър.

Киномобилът е снабден с оборудване от световни производители – от цифровите прожектори последно поколение до звуковото оборудване Dolby. Всичко това позволява да се прожектират филми във формат 3D.


Фирма UCS автоматизира първия киномобил в Сахалин

Софтуерният продукт Премьера на фирма UCS, инсталиран в киномобила, спомага на уникалния кинотеатър на колела да работи максимално ефективно. Комплексната автоматизация на киномобила позволява да се осигурят съвременни стандарти на обслужване на гостите – покупка на билети чрез интернет, преминаване в залата с електронни билети, участие в бонусната система с помощта на системата за лоялност (натрупване на бонусни точки със закупуване на билети).

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15