UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


26.04.2017

Нова парадигма в ресторантьорския бизнес – най-добрите заведения са тези със смесени формати !

На 24 април т.г. се проведе Фестивалът на ресторантьорските концепции и 12-та церемония по връчване на Междуналодната премия „Златна Палма за ресторантьорски бизнес”. Партньор на мероприятието е фирма UCS.

От 12-те лауреати на премията за най-добра концепция, участниците на фестивала избраха три основни победители от заведенията със смесени формати – на едно място се съвместяват несъвместими на пръв поглед концепции в едно органично цяло.


Златна Палма в ресторантьорския бизнес

Златна Палма в ресторантьорския бизнес

Притежател на основната награда Златна Палма стана „True Cost Bar”. По идея на собствениците на заведението, всички ястия и напитки се предлагат на тяхната себестойност, а за вход се заплаща фиксирана сума. Уникалността на тази концепция е в отчитане на реалностите на днешния ден – посетителите биха искали да икономисат средства, посещавайки дадено заведение !


Златна Палма в ресторантьорския бизнес

Златна Палма в ресторантьорския бизнес

Втора награда Сребърна Палма получи „Жан Хуан Лу” – ресторант и бар с отворена кухня, оригинална винена карта и традиционни ястия от Европа, Латинска Америка, Азия и Русия, сервирани във вид на предястия, като в класическите японски или испански барове. Комбинирайки интересните тенденции при сервиране на ястия от испанската, японската и руската кухни, авторите на тази концепция поддържат идеята всеки посетител да има възможност да пробва цялата гама вкусове, опитвайки последователно неголеми, но вкусни и прекрасно оформени порции.

Третата награда Бронзова Палма бе връчена на ресторант Wine & Crab. В този ресторант можете да пробвате 9 вида морски раци и 900 вида вина. Миксираният подход на заведението е в това, че виното и раците се сервират с минимална надценка, което осигурява широк достъп на много посетители !


Златна Палма в ресторантьорския бизнес

Заведенията, получили първа и втора награда, са клиенти на фирма UCS. В тях е инсталирана професионалната система за управление на ресторанти - r_keeper. Автоматизацията влияе в голяма степен на ресторантьорския бизнес, тъй като улеснява всички процеси. Етапите от получаване на поръчката до сервиране на ястията на клиентите трябва да бъдат под контрол във всеки един момент. А следенето на отчетността онлайн позволява да се вземат бързи решения и да се предотвратят своевременно всички евентуални проблеми. Ето защо собствениците и управителите на тези заведения са направили своя избор, като са инсталирали професионалната система r_keeper !

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15