UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


05.06.2017

>

r_keeper в популярната веригата Carl's Junior в Беларус !

Фирма UCS - Беларус извърши комплексна автоматизация на популярната американска верига Carl's Junior в столицата на Беларус - Минск.


r_keeper в популярната веригата Carl's Junior в Беларус

В заведението бе инсталирана софтуерната система r_keeper_7 с касови терминали, значително улесняваща работата. Бизнес-процесите са по-ефективни на всички етапи - приемане на поръчки в пиковите часове, оперативното им предаване в кухнята. Чрез внедряване на софтуерния модул VDU, който заменя сервизния печат на големи монитори, информацията, визуализирана на кухненския екран, е достъпна веднага на голям брой служители. При въвеждане на поръчката на терминала, той автоматично се визуализира на екраните на кухнята, което позволява оперативното приготвяне на ястията.


r_keeper в популярната веригата Carl's Junior в Беларус !

r_keeper в популярната веригата Carl's Junior в Беларус !

В допълнение към всичко това, бяха инсталирани и мобилни терминали на сервитьорите, което улеснява бързото приемане на поръчките, автоматичното им предаване на мониторите в кухнята, а оттам – повишаване скоростта на обслужване и лоялността на клиентите.

Характерна особеност на заведенията Carl's Junior е разнообразното им меню, ориентирано към широк кръг клиенти. Обслужването е тип ресторант на пълен цикъл – приемането на поръчката и изчисляване на сметката на клиента се извършва на касата, след което му се издава бон и табелка с номер. По този номер поръчката се сервира на клиента.


r_keeper в популярната веригата Carl's Junior в Беларус !

Комплексните решения на модулите на r_keeper_7 позволяват не само да се подобри взаимодействието на персонала от кухнята и залата, но и да се предложи на клиентите високо ниво на обслужване, а на собствениците на заведения – да получат ефективен инструмент за оценка работата на персонала. Популярната верига Carl's Junior се ползва с голяма популярност и е готова да задоволи предпочитанията и желанията и на най-взискателния клиент !

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15