UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


26.06.2017

Кое е общото между правенето на чаша ароматно кафе и успешен бизнес?


Кое е общото между правенето на чаша ароматно кафе и успешен бизнес ?

Ресторантьорството не е лека задача. Този бизнес е като топла чаша кафе. Изглежда примамливо и крайният резултат е осъществен чрез следването на прецизни стъпки. Точно както и приготвянето на напитката, с която започваме деня си. За да се получи истинско ароматно кафе, е необходимо да знаем точно как да го приготвим, нали? Ние, от фирма UCS BALKAN, знаем как се прави кафе и как се прави бизнес. Ще Ви разкажем какво е необходимо да направите, но не за да следвате мечтата си, а за да я постигнете.

Как да направим чаша кафе с неповторим вкус и чаромат ще научите в следващите няколко реда. Ключовата стъпка е съхранението на кафето. Понеже кислородът е най-големият му враг, необходимо е да съхранявате кафето си на сухо и лишено от слънчева светлина място.

Когато го приготвяме с „МОКА“ (така наречената „кафеварка”), е нужно да следваме няколко точни указания: водата, която добавяме, трябва да е студена и да достига до освобождаващия вентил, а не до филтъра за кафе. Дозата кафе зависи от Вашите собствени предпочитания, но преди всичко трябва да е добре разпределена. Вече сме в очакване. Когато кафето е готово, важен момент е разбъркването му, докато е още в кафеварката. Стигнахме и до любимата ни стъпка - сервирай и се наслади! И последно - когато почиствате кафеварката, не използвайте препарат. Горещата вода е напълно достатъчна. Не е трудно, нали? Но това нямаше да бъде възможно, ако не бяхте достигнали до правилната информация.

Всичко това в пълна сила важи и при изграждането на нашият личен бизнес, постигане на лична цел или мечта. ИНФОРМАЦИЯТА е основополагаща. Ако мечтата ни е собствен ресторант, бар, пъб или кафе, преди всичко е необходимо да сме наясно с всички стъпки, свързани с изграждането и управлението му. И тук, ние от UCS BALKAN, ще Ви помогнем във всеки един етап.

Добрият бизнес-план ще ни помогне за осигуряването на стабилен първоначален капитал. Ако вече имаме необходимото финансиране - продължаваме напред. Как да подготвим инвестиционен проект и напишем идеалния и защитен бизнес-план, можете да научите, ако следите нашите материали, предоставяни на аудиторията, която ни следва UCS BALKAN или facebook-software for restaurants & hotels

Визията на нашия обект е неподправената му черта. Но не всеки е креативен по природа, затова има специалисти в тази важна област. Дизайнерите и компаниите, които се занимават с проектирането на обект от конкретен тип, са най-правилния избор. Но това означава, че ще е нужно да отделите голяма част от първоначалният си капитал за тази цел. Все пак се стремите към оптимален резултат, нали? Избирането на фирма, която ще Ви помогне с това, не е никак лека задача, но подходящото проучване и събиране на обратна връзка от други предприемачи в бранша ще Ви помогне да откриете правилната личност или фирма.

А намерихте ли подходящата локация? Този въпрос е от огромно значение за бизнеса Ви и ще го обсъдим подробно в някоя от следващите теми.

Имате ли целева група? Кои клиенти желаете да привлечете във Вашето заведение? Най-простият отговор е – всички. Но и най-грешният. Едно заведение не може да удовлетвори всеки тип клиент, което води до недоволство и лошо реноме. Затова се насочете към конкретна целева група, отговаряйте на нейните вкусове, на нейните изисквания и тези клиенти няма да напуснат Вашето заведение.

Изборът на програма (софтуер) за управление на нашия бизнес е съществена стъпка, която изисква пълна и задълбочена информираност. На нашия пазар има безброй фирми и малки компании, които предлагат софтуерни продукти, но на кои бихте се доверили? Кои да избегнете? Това са главните въпроси. Ние, от UCS BALKAN, предлагаме софтуерния продукт - r_keeper 7. Информация за него и как ще Ви помогне е обект на допълнителни и по-подробни разговори. Работата ни в световен мащаб спомага да сме наясно с цялото Ноухау в бранша, поради което предоставяме професионални и конкурентноспособни продукти. Софтуерът е толкова важен, колкото всички останали стъпки. Затова вникнете в информацията, която се намира навсякъде около вас.

Персоналът и изборът на добър и качествен такъв. Това е една от най-трудните стъпки, която е застанала пред Вас. Защото знаете отлично какво да очаквате от един софтуер, но нямате представа какво да очаквате от хората, които реално ще представляват Вас и Вашата собствена мечта. От този екип зависи бъдещето на Вашия обект, възвръщаемостта на Вашата инвестиция и постигането на успехи. Дори да сте избрали семеен бизнес - персоналът трябва да бъде мотивиран, квалифициран, амбициозен, лоялен и с висок морал. Внушете на екипа си, използвайки добро отношение, че те трябва да са верни на златното правило „клиентът винаги е прав”, но Вие от своя страна ще следвате и друго правило – персоналът Ви е важен за Вас. На последно място (но не и по важност), е менюто - изготвянето му, цялата концепция, тестването на всички ястия, структурирането му и отпечатването му с грабваща клиента визия.

Наясно ли сте с всичко това, както за приготвянето на чаша вкусно кафе? Когато не изпълним някоя от гореспоменатите стъпки, то няма да достигнем желаните нива. Същото ще се случи и с Вашият бизнес и услугите, които предлагате.

Вслушайте се в нашите съвети и ще постигнете гарантиран резултат, защото много други ни се довериха и вече го постигнаха!

Следвайте ни тук UCS BALKAN или facebook-software for restaurants & hotels и ще откриете още много подробни материали по всеки от изброените теми и въпроси. А ако решите, заповядайте в нашите офиси за безплатни консултации или просто на чаша кафе - ние сме винаги насреща !

Свържете се с нас на посочените координати:
тел. 0700 890 80
e-mail: office@ucs.bg

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15