UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


05.07.2017

Веригата батутни паркове «Just Jump» в Москва е автоматизирана с помощта на «Абонемент» ! !

Фирма UCS автоматизира веригата батутни паркове «Just Jump» в Москва. Батутните арени Just Jump са огромни площадки, състоящи се от комбинирани вертикални и хоризонтални батутни платна, батутна пътека и дунапренена вдлъбнатина, позволяващи както на професионалните спортисти да тренират, изпълнявайки сложни трикове, така и на посетителите – любители на активен отдих, просто да се наслаждават.


Абонемент в батутни центрове «Just Jump»

Във всеки от батутните центрове системата Абонемент управлява всичко, което се извършва на територията на обектите. Посетителите, влизайки чрез контролно-пропусквателната система, могат да проследяват информацията за посещението си на голям монитор, инсталиран в залата, а администраторът на центъра в режим на реално време получава данни за клиента и времето му на пребиваване.


Абонемент в батутни центрове «Just Jump»

На работното място на администратора-касиер е инсталирано четящо устройство за издаване на гривни на клиентите, необходими за преминаване през турникета и отваряне на шкафчето, а също така и фискален регистратор и чекмедже за пари за продажба на входни билети и допълнителни услуги. Използвайки контролно-пропусквателната система и системата за информиране (монитор с визуализиране на информация по клиенти), администрацията на клубовете получава пълна информация за произтичащото в батутния център. Това дава възможност за изключване на случаи на несанкционирано пребиваване на територията на батутния парк.


Абонемент в батутни центрове «Just Jump»

Внедряването на системата Абонемент във всички батутни паркове от веригата позволява да се оптимизира целия работен процес. Персоналът на клубовете лесно и бързо се справя с управлението на бизнес процесите, а именно: поддържане на клиентска база данни, продажба на входни билети, издаване на гривни, водене на отчет за времето на пребиваване на батутната арена, а също организирането на празници и корпоративни мероприятия.


Абонемент в батутни центрове «Just Jump»

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15