UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


20.07.2017

r_keeper вече и на море – бе автоматизиран лайнера «Княз Владимир» в Сочи!

Фирма UCS извърши комплексна работа по внедряването на професионалната програма r_keeper, позволяваща извършването на пълен контрол и оперативно обслужване на гостите на лайнера.

Лайнерът с пасажери направи първия си курс на 11 юни 2017 г. с продължителност 6 дни. Пасажерите по достойнство оцениха комфорта на каютите и зоните за развлечения, а също професионализма на екипажа и обслужващия персонал.

Корабът «Княз Владимир» е предназначен за комфортно превозване на пътници по линията Сочи - Крим. «Княз Владимир» е комфортен моторен кораб с девет палуби, на който има всичко необходимо за разнообразен и безопасен отдих. Лайнерът може да приеме на борда си 800 пасажери и 250-членен екипаж. Този плаващ хотел предлага на гостите си три басейна, два ресторанта, кинотеатър, а също така барове, зали за концерти и танци. Програмата на круиза ще удовлетвори и най-взискателните пасажери от всички възрасти. Включени са шоу-програми, мероприятия с развлекателна и познавателна цели, опитни аниматори са ангажирани със забавлението на децата.


r_keeper вече и на море – бе автоматизиран лайнера «Княз Владимир»

r_keeper вече и на море – бе автоматизиран лайнера «Княз Владимир»

За да се повиши ефективността на работата на персонала и да се осигури още по-голям комфорт за пътниците на кораба, бе внедрена съвременната професионална система за управление r_keeper. Тя позволява да се контролира работата на персонала, повишава се скоростта и качеството на обслужване на пасажерите. Към работните терминали са включени онлайн-каси ново поколение на базата на фискални регистратори.

В рамките на проекта са инсталирани общо 30 професионални POS-системи за оперативна обработка на поръчките на гостите в зоната за развлечения. Това позволява поръчката да се въвежда по местата за настаняване с възможност за печат на отделна предсметка и плащане на своята част от поръчката за всеки от гостите, настанени на една маса. Системата също така позволява гъвкаво да се настройват правата за достъп и отчетите в системата, като се изключват процесите със злоупотреби от страна на персонала.


r_keeper вече и на море – бе автоматизиран лайнера «Княз Владимир»

r_keeper вече и на море – бе автоматизиран лайнера «Княз Владимир»

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15