UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


27.07.2017

UCS BALKAN инсталира единствения по рода си в България и Източна Европа Camel Park Sunny Beach !

Фирма UCS BALKAN извърши инсталацията на открития наскоро Camel Park Sunny Beach - единствен обект от такъв тип в България и Източна Европа !


Camel Park Sunny Beach

Camel Park Sunny Beach

Camel Park Sunny Beach се намира в близост до курортите Несебър и Слънчев бряг.

В парка ще откриете 12 невероятно дружелюбни камили, с които да прекарате незабравимо почивния си ден. Тук може да закупите специална храна за камили и собственоръчно да ги нахраните. Ако проявите интерес, ще имате възможността да пояздите камилите на територията на парка. След разходката можете да си направите снимки с тях за спомен и да запечатате всички незабравими емоции от изминалия ден, а преди да напуснете парка, можете да си закупите и сувенир. В парка можете да видите и други животни – понита, магарета, различни видове екзотични птици. Camel Park разполага с детска площадка и Снек-бар с красив изглед към залива на Слънчев бряг.

Собствениците на парка предлагат на своите клиенти и организиране на рождени дни и други специални събития.


Camel Park Sunny Beach

Camel Park Sunny Beach

Собствениците на парка спряха избора си на професионалните софтуерни системи на UCS - R-Keeper 7 и Store House, с цел автоматизиране и контрол на всички процеси на територията на Camel Park. В парка са обособени три касови зони - зона за продажба на билети, зона за хранене – Снек-бар, както и кът за продажба на сувенири. Всички те се управляват от софтуерa R-Keeper 7. За контрол на дейността и завеждането на стоките се използва софтуерния продукт Store House. Той спомага при подготвянето и формирането на богат асортимент от отчети, при ревизии, заприхождаване на стока и извършването на счетоводни операции.

Ако сте в района на Слънчев бряг, Несебър, а дори и по-далеч, не се колебайте и не пропускайте възможността да посетите CAMEL PARK SUNNY BEACH !


Camel Park Sunny Beach

Camel Park Sunny Beach

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15