UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


31.07.2017

Софтуерният продукт «Абонемент» в клуб VIKILAND - атмосфера на творчество и вдъхновение за деца и възрастни !

Фирма UCS автоматизира двата семейни клуба VIKILAND в Москва.

Семейният клуб VIKILAND е едно уникално място, в което всеки член от семейството, независимо от възрастта си, може да намери интересно за себе си занимание.


Софтуерният продукт «Абонемент» в клуб VIKILAND

Главната задача на клуб VIKILAND е да осигури на посетителите си максимален комплект с услуги, събрани на едно място. Родители и деца могат да се забавляват заедно. На децата от всяка възраст се предлагат различни интересни занимания. Клубът разполага с художествено студио, танцова школа, грънчарска работилница, курсове за чужди езици. Графикът на заниманията е гъвкав, което позволява на родителите да избират удобно за тях време за посещение.


Софтуерният продукт «Абонемент» в клуб VIKILAND

За осигуряване в клуба на ефективно и бързо обслужване, а и за оптимизиране на работните процеси, фирма UCS инсталира софтуерния си продукт «Абонемент», който спомага за структуриране и поддържане на база данни на посетителите, организиране на продажба на клубни карти и еднократни посещения, осигурява контрол на заетостта на помещенията и мастер-класовете на клуба. С помощта на отчетите, формирани от системата «Абонемент», се извършва анализ на продажбите, популярните услуги на клуба, което от своя страна дава възможност за формиране на програма за лоялност, изчисляване на работната заплата на служителите, а също така контрол на заетостта на учебните класове и графика на преподавателите на VIKILAND. Благодарение на «Абонемент», в клуба са автоматизирани всички работни места на рецепцията, инсталирани са фискални регистратори, които работят на принципа на касовите апарати - печат на бонове, съдържащи информация за покупките, начало на занятията, за които е записан посетителят, а също и преподавателят, който ще води мастер-класа. Тази информация може да бъде дублирана и на пощата на посетителя на клуба.


Софтуерният продукт «Абонемент» в клуб VIKILAND

Всичко това води до улесняване на работата - на служителите на клуба, като я прави ефективна и резултатна на всички етапи, а за мениджмънта на клуба – да получава цялата необходима отчетност за бизнес-процесите.

Успешната автоматизация на подобен вид обекти води до съществено подобряване на «Абонемент», като позволява да се обхване пазара на софтуера за развлекателни обекти, а също така се повишава статута на фирмата.


Софтуерният продукт «Абонемент» в клуб VIKILAND

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15